Over Pedicurepraktijk Yvon Donck

Mijn naam is Yvon Donck, ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en ik ben opgeleid in het verzorgen van de "diabetische" voet en de  "reumatische/risico" voet.  Ik verzorg zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals schimmelnagels, likdoorns, eelt, kloven, ingroeiende nagels etc.. Kortom de pedicure is voor iedereen of je nu man of vrouw bent, jong of oud, wel of niet sport iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Misschien heeft u al eens overwogen uw voeten te laten behandelen door een pedicure maar dit nog nooit gedaan, daarom wil ik u graag via mijn website informeren wat een vakkundige pedicure voor u kan betekenen.

In 2007 ben ik met mijn praktijk gestart in Son, Veluwepad 31 op de eerste etage. Sinds 2 jan 2013 heb ik op het zelfde adres een geheel nieuwe  praktijkruimte geopend op de begane grond. De nieuwe praktijkruimte is geheel gelijkvloers en tevens rolstoel en rollator vriendelijk.

Ik sta ingeschreven bij de landelijke beroepsorganisaties voor pedicures Provoet in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP), dat wordt beheerd door Procert.  Om ingeschreven te blijven bij Procert moet ik regelmatig cursussen en congressen bijwonen om op de hoogte te blijven in mijn vak, dit alles komt u ten goede. 

Ik heet u daarom van harte welkom in mijn praktijk.
 

Contact opnemen

voorzijde praktijk (2)

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

jicht

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen.

oudere voet

Voeten verdienen aandacht

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

barefoot-1835661_1280

Goede schoenen kopen is belangrijk voor gezonde voeten

Volgens onderzoek kunt u het beste in de namiddag uw schoenen kopen. In de loop van de dag kunnen uw voeten een beetje opzwellen dus dan is de (na)middag een goed tijdstip om ze te passen. Laat je voeten iedere keer dat je schoenen past opmeten en laat ze opmeten als je staat. Let er op dat je de schoenen aan allebei je voeten past. Veel mensen hebben namelijk 1 voet die langer is dan de andere. Wanneer dat het geval is, koop de schoenen dan op maat van de grootste voet!

AFSPRAAK ANNULEREN OF VERZETTEN

Iedere cliënt is waardevol en wil graag zo spoedig mogelijk behandeld worden.
Daarom verzoek ik u om de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch of per email te verzetten of te annuleren. Indien dit niet of niet tijdig van tevoren wordt gedaan, wordt het tarief voor die afspraak in rekening gebracht voor de voor u gereserveerde tijd.